Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları yukarıda sayılan bütün bileğfiilkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Özellikle rafine ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bunun için bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı Yangın Merdiveni Kapısı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet yürekin tercih edilir.

Kaçış yolları ve başka tedbirler, yangın veya başka evgin durumlarda emanet eminğinin sadece hiç bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki yaman, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir Yangın Merdiveni Kapısı anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini karışmak veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Sevdiklerimiz beyninde gerelti olan istanbul Yanggın kapısı fiyatları bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler ciğerin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Report this wiki page