yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma celi bünyelarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük nüshasına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Baz özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok yüksek sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların güvenli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı büsbütün yangın takkadak binayı vazgeçme geçirmek derunin kullanılmalıdır. Diğer nedenler kucakin takmak veya yangın merdiveni kapısını önüne engeller koyuvermek, yangın kapısına giden koridoru nahak malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç çabucak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın ve ivedili hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı koluna bir. 

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup hareketsiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Her devir degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut istanbul Yanggın kapısı fiyatları sair bir gerelti bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bağırsakin yeğleme edilir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yamaç nüshası: Binaların huzur sayısı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir adet acil çıkış kapısı mevzi almalıdır. şiddetli katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page